Fel!

DnDSyS + MX Net = UDEMX

DnDSyS + MX Net = UDEMX

Végy két kis, működő, saját csodákkal és fájdalmakkal tűzdelt szoftverfejlesztő céget. Adj hozzá egy álmodozó vezetőséget, egy csipet fájdalmat, ízlés szerint osztás-szorzást, rengeteg hitet, és kész is a terv. A cél természetesen, hogy együtt, a cégek erősségeit ötvözve egy új, jobb, sikeresebb, haladóbb szellemű, stabil vállalatot építsünk.

2019 szeptember eleje a pillanat, amikor megszületett a döntés mindkét oldalról, hogy a két cég együtt szeretné folytatni működését. A cél természetesen, hogy együtt, a cégek erősségeit ötvözve egy új, jobb, sikeresebb, haladóbb szellemű, stabil vállalatot építsünk.

Legegyszerűbben kifejezve a lendület, a tapasztalat és a széleskörű tudás házasítása lesz az UDEMX Kft. Mint egy jó cuvée, az összes összetevőből az eredően legjobbat szeretnénk kihozni.

Két külön világot kapcsolunk össze, hiszen az MX Net Kft. php-fókuszú projekt-portfólióját ötvözzük a DnDSyS Europe Kft. Java-s fejlesztéseivel. Stabilan, tudatosan kell bevezetnünk minden projektünkbe a tesztelés művészetét. Meg kell mindannyian tanuljuk, hogy a változás jó, azt nem félni, hanem arra készülni kell.

Olyan emberekkel kell együtt dolgoznunk, akik nem csak technikai tudásban, de emberi tulajdonságokban is képviselik azon értékeket, amit a cég a zászlajára tűzött, miszerint az életünkben a legfontosabb az ember és az emberi kapcsolatok, a tudásra-vágyás és annak megosztása, hogy minden fejlesztésünkkel emberek életkörülményein javítsunk.