Fel!

Kovácsolódás a COVID tüzében

Kovácsolódás a COVID tüzében

Minden cég működésében nehéz időszak a mostani. 2020 olyan akadályokat és kihívásokat görget mindenki elé, amibe sokan belerokkannak. Talán még sebezhetőbb egy olyan entitás, ahol éppen két külön világot kell összekovácsolni, számít, hogy a külön világok “polgárai” együtt létezzenek, éljenek, töltsenek minél több időt.

Ezzel a kihívással néztünk szembe, amikor 2020. márciusában az otthonról való munkavégzést kellett javasoljunk a járványhelyzet miatt. Ezt a döntést valahol nagyon könnyű, valahol nagyon nehéz volt meghozni, hiszen tudtuk, hogy abban, hogy egységgé válljunk, ez nem segít.

De megtörtént az, amire a legkevésbé számítottunk, csak legbelül, nagyon mélyen reméltük… működött!! Nem csak, hogy működött, a csapatok használták az eddig kicsit elhanyagolt belső kommunikációs eszközöket, megbeszéléseket tartottak, folyamatokat alakítottak, elemeztek és javítottak.

Egyszerűen működött. Egy nagyon nehéz időszakban nagyon profin állt mindenki a munkájához, megértéssel és türelemmel - legtöbbször - társaikhoz és hozzánk, vezetőkhöz… Igen, mi is próbáltuk megtalálni a megfelelő lépéseket, próbáltunk magunkra is nyomást helyezni, hogy ne a mocsárba süppedjünk, hanem menjünk előre, együtt húzzuk a hajót, ha lehet még jobban, hogy senkinek ne eshessen baja.

Mindeközben nem elfeledve, hogy van küldetésünk, befejezni az UDEMX Kft. “létrejöttét”, hogy egy csapat, egy szívvel hajtsa előre ezt a rendszert, és nem utolsó sorban ezt megünnepelni! :)

Mivel a járványügyi helyzet engedte, meg is tettük ezt, és 2020. júliusának közepén együtt ünnepeltük az első fázis végét, hogy innentől közös a cél, közös az út, és közösek az értékek.