Fel!

Új helyeken új kezdet

Új helyeken új kezdet
Új irodákba költözött a csapat Pesten és Szegeden is. Nagy lépés az összeköltözés minden kapcsolatban, nálunk sem volt ez máshogy.

Egy költözésnek sok fázisa van. A tervezés izgalma, hogy találjunk egy jobbat, szebbet, közelebbit, ingyen parkolósat, tengerparton, de legalább a zöldben.

A keresés fáradalmai és keserűsége, hogy nincs tengerpart, hogy ami tökéletes lenne, azt már vagy kiadták, vagy elérhetetlen áron van, hogy már a huszadikat nézzük meg, és mindehol valami sumákolás van.

A kompromisszum szépsége, hogy igen, megvan, ugyan nem jacuzzis, nincs szauna, de izgalmas, tágas, sok lehetőséget rejt, ide egy sarokkanapé, oda egy állólámpa, egy színes matrica lehet itt is, ott is majd...

Az aláírás boldogsága, hogy megvan, igen, van egy hely, amit a mienknek tudhatunk, amit otthonunknak érezhetünk… mit egy, egyből kettő is.

A felújítás, és a költözés, amibe kicsit belerokkanunk, kicsit belehalunk, kicsit mérgelődünk, de csillognak a szemek, várakozásokkal teli gondolatok az első új irodában eltöltött munkanap előtt.

Mindenki szokja még az új világot, hogy együtt vagyunk, hogy többekkel kell megosztani a konyhát, akiket még nem nagyon ismerek, hogy egy a légtér... Hangosak lesznek a többiek? Tudok majd dolgozni, közösen ebédelünk, vagy mindenki máshol?

Minden szépen a helyére kerül majd, és összeszokunk egymással és a hellyel is. Ez lesz az a hely, ahol a jövő sikereit ünnepeljük, ahol tovább építjük a közös jövőnk.