Fel!

Karrier

Backend
Junior Java fejlesztő
Ebbe a pozícióba, olyan alap fejlesztői tudással várunk jelentkezőket, akik a pályájuk elején járnak, de már tudják, hogy Java irányba szeretnék elmélyíteni a tudásukat. Lépésről-lépésre ismerheted meg, hogyan működik egy szoftver fejlesztése a megrendelő ötletétől, a megvalósításon át, annak élesítéséig. A tankönyvben tanult dolgokat itt gyakorlatban is láthatod.
UML, Java
Jelentkezés További információk
Medior Java fejlesztő
Ha már rendelkezel pár év fejlesztői tapasztalattal és szeretnéd egy új környezetben megtanulni azt, hogy hogyan kell kényelmesen, technológiai megoldásokkal rendszereket fejleszteni, akkor Rád van szükségünk! Segíthesz nekünk, hogy a megrendelő a legjobb minőségben kapja meg az elvárt funkcionalitást.
UML, Java, Jenkins, Spring, Git, Kotlin
Jelentkezés További információk
Medior PhP fejlesztő
Ebbe a pozícióba olyan kollégát keresünk, aki jártas a PHP programozásban. Legalább 2-3 éves fejlesztési tapasztalattal és stabil SQL tudással rendelkezik. Van rutinja alkalmazásüzemeltetéssel kapcsolatban is.
PhP7+, SQL, Laravel, NodeJS, Docker, Scrum
Jelentkezés További információk
Medior C++ fejlesztő
Olyan Visual C++-ban és MFC-ben jártas fejlesztő csapattagokat keresünk akik egy robosztus, több száz felhasználós rendszer fejlesztésében részt szeretnének venni. A rendszer elosztott és több min 10 külső rendszerhez kapcsolódik. Működésében számít a sebesség és a hibatűrés.
GCC compiler, C++, Visual Studio 2008 C++, Visual Studio 2018 C++
Jelentkezés További információk
DevOps
Junior DevOps engineer
Ebbe a pozícióba olyan alap linux, adatbázis és hálózat üzemeltetéssel kapcsolatos tudással várunk jelentkezőket, akik a pályájuk elején járnak, de már tudják, hogy DevOps irányban szeretnék fejleszteni a tudásukat és nem félnek használni a keresőt (és a --help kapcsolót). Lépésről-lépésre ismerheted meg, hogyan működik egy rendszer tervezése, kialakítása, folyamatok automatizálása egészen a kezdetektől a rendszer teljes életciklusán át.
Linux, Iptables, SQL, Docker, BIT, Bash, Kubernetes, Cloud Computing
Jelentkezés További információk
Medior DevOps engineer
Ebben a pozícióban számos technológiai tudásra lesz szükséged hogy az izgalmas mindennapokban tudjuk egymást támogatni, ilyenek például a Docker/Docker Swarm/Kubernetes konténerizációs és orchestrációs technológiák használata saját és cloud környezetben, Continous Delivery (CI/CD) kialakítása és támogatása: Git (Bitbucket, GitLab), Gitlab/Jenkins, Terraform, ansible, SonarQube, Google Cloud, AWS, Azure és Alibaba cloud felhőtechnológiák használata, konfigurálása, ügyfélprojektek üzemeltetése.
Linux, Iptables, Docker, GIT, Kubernetes, Jenkins, Elasticsearch
Jelentkezés További információk
Management
IT Project Manager
IT Project Manager feladata, hogy aktívan részt vesz a projekt minden szakaszában és a projekt csapat irányításában is. Fontos szerepe van a kommunikáció teljeskörű fenntartásában és áramlásában mind az ügyfelek felé, mind a belső felek között. (vezetőség, szállítói csapat stb.)
Atlasian, Balsamiq, UML, MS Office, Agile
Jelentkezés További információk
Junior Business Analyst
Junior Business Analyst pozícióban első sorban a fejlődés a cél, ezért a mindennapi munka során a tapasztaltabb BA és a Project Manager munkáját szükséges támogatni. Ennek során lehetőség van megismerkedni a különféle projektmenedzsment eszközökkel/szoftverekkel, továbbá kiismerni az Agilis módszertanok világát. A JBA többek között részt vesz a projektindító-, az üzleti és néha technikai eseményeken. Hozzájárul az üzleti igénykezelési folyamat végigviteléhez specifikációkkal és kreatív ötletek kidolgozásával.
MS Office, Jira Software, Trello
Jelentkezés További információk
Medior Business Analyst
Medior Business Analyst pozícióban szükséges mind az önálló, mind a csapatban való munkavégzés képessége egy agilis közegben. A munkavégzés során lehetőség nyílik a szállítói csapat és a PM támogatására miközben az ügyféligénykezelés end-toend folyamata és az egyes események facilitálása a pozíció részét képezik.
MS Office, Jira Software, Trello
Jelentkezés További információk
Frontend
Ebben a kategóriában jelenleg nincs meghirdetett pozíciónk, de ne csüggedj, amennyiben megtetszettünk számodra küldd el önéletrajzod az címre és amint lesz számodra releváns pozíciónk keresni fogunk!