Fel!

Szolgáltatásaink

Webalkalmazás fejlesztése mai technológiákon NodeJS, PHP vagy Java alapokon.
Megrendelő saját folyamatait támogató, skálázható enterprise webalkalmazások készítése.
Üzletmenetet gyorsító, költséghatékonyságot javító, B2B vagy ügyfelek maximális megelégedését szolgáló B2C mobil alkalmazások fejlesztése.
Szerver üzemeltetés Linux, BSD vagy Windows Server operációs rendszer felett.
Felhőben üzemeltethető alkalmazások szállítása, környezeti függetlenséget adó konténerizációs technológiával.
Privát felhő kialakítása és üzemeltetése Kubernetes alapokon.
Üzemeltetéssel és fejlesztéssel, fejlesztési módszertanokkal kapcsolatos tanácsadás, tapasztalatok megosztása.
Folyamatos együttműködés az OpenSource világgal és publikus tudás bővítés meetup-okon és előadásokon keresztül.

Szolgáltatásaink között az elmúlt 10+ év alatt kialakítottunk már egyedi CMS és/vagy CRM rendszert, számtalan webalkalmazást mind NodeJS, PHP, Java és Go nyelvi alapokon. A fejlesztett megoldásinkat környezetfüggetlen konténerizációs megoldással szállítjuk, kivéve ha a megrendelőnk másként nem kéri.

Sikeresen fejlesztettünk B2B és B2C alkalmazásokat mobil platformokon és alakítjuk azokat az aktuális UI/UX igények szerint, mind Android, mind IOS mobil operációs rendszerre. A fejlesztett alkalmazások - legyen az mobil vagy web - használói nemzetközi körből származnak, átívelően a világot, európai országokon át, kínai városokig.

Alkalmazásainkat sikerrel üzemeltetjük a megrendelőink igényei szerint akár publikus felhőben (pl. AliCloud, Google Cloud vagy AWS) akár privát/hybrid felhőben. Számtalan privát felhőt alakítottunk ki és üzemeltetjük Kubernetes alapokon.

Szakmai támogatást nyújtunk megrendelőink számára Linux vagy Windows Server®-ek üzemeltetésében valamint a releváns kapcsolódó rendszerekhez kapcsolódóan, úgymint relációs adatbázis kezelők vagy NoSQL platformokon.